Komentarji Gostov

Odlično!

Lastnica je super prijazna, topla in gostoljubna. Apartma čist, dobro opremljen in zelo blizu jezera, trgovine ter avtobusne postaje. Krasno smo se imeli.

Zelo prijazna lastnica, lep sprejem, otrokom je apartma tako zelo všeč da se zagotovo še vrnemo. Apartma na idilični lokaciji ob jezeru

Lepo vreme,super apartma, prijazni ljudje. Lepo smo se imeli.

Zelo smo bilo zadovoljni z nastanitvijo.

V apartmaju Sara smo bivali v mesecu decembru 2021 in sicer v krogu štirih prijateljev. Gostiteljica - gospa Natalija je bila od prvega do zadnjega trenutka zelo prijazna, komunikativna in počutili smo se dobrodošlo ves čas našega bivanja. Apartma je prostoren, lepo opremljen, zelo čist in vzdrževan. Kuhinja je opremljena z veliko pripomočki, ki jih običajno ne ponuja vsak apartma (npr.grelnik vode, kavni aparat, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj ipd.). Na dan odhoda je gostiteljica celo ugodila naši želji, da smo lahko zapustili apartma šele v popoldanskem času, kar je za nas pomenilo, da smo lahko še mirno izkoristili dan na idiličnem Voglu. Apartma ima parkirno mesto in je v neposredni bližini Bohinjskega jezera in avtobusne postaje, od koder v zimskem času vozi SKI BUS. Z veseljem se bomo še vrnili in priporočamo obisk!

Uživali smo v vašem apartmaju, odlična lokacija in prijazna lastnica, prav tako smo se počutimo v apartmaju kot doma, zaradi topline apartmaja.

Top lokacija. Čistoča 5, opremljenost 5, kopalnica 5, Wc 3. Bil sem že pri kar nekaj ponudnikih apartmajev v Bohinju (Ribčev laz) in moram priznati da je to ena najboljših namestitev cena-vrednost. PRIPOROČAM.

Zelo čisto, urejena kuhinja

Vse je bilo super,prijaznost gospe Natalije,njene mame..čistoča apartmaja,vsega dovolj v kuhinji..kot da si res doma..še bomo ponovili z veseljem

Vse je bilo super!

Lovely hostess. Lovely location. Just right for my children and I as our base for several days in this stunningly beautiful location.

Vrhunska lokacija, izredno prijazni, zelo simpatičen apartma z vsem, kar potrebuješ.

Mega zadovoljen z vsem, posebno z osebjem

Odlična lokacija, lep in čist apartma ter prijazni lastniki

Vse je bilo super. Lokacija nastanitve se nahaja 5min od Bohinjskega jezera in je zelo primerna za mlade družine. Lastniki so prijazni, ustrežljivi in vedno na voljo. Toplo priporočamo!

Vse lepo in prav, edino nekaj pa je zelo moteče. Skupen vhod z lastniki in stanovanji načeloma niti nista strogo ločeni z posebnimi vrati. Tako se pogovarjanje gostiteljev pogoto sliši v zgornje nadstropje in je, ko imaš majhne otroke, precej moteče.

Vrhunsko!

Bilo je lepo.

Zelo lepo

Hvala za gostoljubje, odlicno komunikacijo.Čist in odlično opremljen apartma. Super gostiteljica. Top lokacija!!

Zame je bilo vse super, tako lokacija, nastanitev in lastniki APP. Odlično sem se počutila v tem prekrasnem okolju gora, zelenja,s prekrasnimi aranžmaji cvetja v naravnem okolju...Sem človek narave in kaj več si ne morem želeti kot sem dobila z obiskom in počitkom v objemu gora z naravo..To so bile počitnice za telo in duha...Bohinj je zame "BISER" slovenskih naravnih lepot, oz.čudežev...Napisala sem tudi pesmico, ki je ravno pravšnja za to lepoto, pa o tem kdaj drugič...hvala ga. Natalija za vse...Dragica

Všeč nam je bila lokacija nastanitve in domačnost apartmaja. Apartma je lepo urejen in dobro opremljen. Zelo prijazna lastnica. Priporočamo vsem, lep pozdrav

Lep apartma,cist,dobro opremljen,zelo prijazna lastnica.